Onlajn platforma „Poslovni atlas Srbije i dijaspore” predstavljena na RTS-u i kragujevačkoj televiziji

Onlajn platforma „Poslovni atlas Srbije i dijaspore” kreirana od strane projekta Link Up! Serbia II u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, puštena je u rad u septembru 2021. godine. Iako rad na Poslovnom atlasu još nije potpuno priveden kraju, platforma je već postala veoma aktivna i trenutno broji preko 800 kompanija, preduzetnika i poslovnih ljudi iz Srbije i dijaspore, zahvaljujući procesu registracije članova na platformi koji je trenutno u toku u saradnji sa PKS. Platforma, na kojoj je članstvo besplatno, će vrlo brzo postati virtuelni most između kompanija u Srbiji i srpske dijaspore, jačajući njihove veze i poslovnu saradnju, a time i ekonomski razvoj Srbije.

Za članstvo na platformi, možete se registrovati na: https://dijaspora.pks.rs/login

Gospodin Đorđe Andrić, rukovodilac Centra za podršku investicijama i javno-privatno parterstvo u Privrednoj komori Srbije, je gostujući u emisiji “Srbija na vezi” na RTS kanalu posvećenoj našem rasejanju, predstavio platformu i ulogu koju će ona u budućnosti imati u povezivanju poslovne dijaspore sa svojom maticom. Video možete pogledati ovde:

Još jedno gostovanje gospodina Andrića na RTS-u istim povodom možete pogledati ispod:

Platforma je takođe predstavljena na Radio Televiziji Kragujevac od strane gospodina Ivana Vićovca, koordinatora za usluge Regionalne Privredne komore Šumadije i Pomoravlja, koji je govorio o funkcionalnostima Atlasa i koristi koje ona nudi kompanijama, lokalnim samoupravama i ostalim sadašnjim i budućim članovima.

Povežite se i postanite član na platformi!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this